SMS szponzorált hirdetés  

   

SMS szponzorált hirdetés


Hogyan hirdethet hatékonyabban?

A honlap bal oldali oszlopában lehetőséget adunk látogatóinknak, hogy egy emelt díjas sms árával 1 héten át kiemelten hirdessenek.

Miért ez a leghatékonyabb?
Mert hirdetése minden lap letöltésekor folyamatosan a böngésző emberek szeme előtt marad.

Milyen lehet a hirdetés?
A honlap bal oldalán levő fizetett hirdetések csak szöveges tartalmúak lehetnek, előre meghatározott maximális karakterszámmal. A hirdetésben természetesen lehetőség van egy honlap címének megadására, valamint egy  telefonszám és e-mail címre is.

Hogyan működik?
A hirdetés elküldése előtt kell megfizetni a hirdetés díját egy sms-sel. Válasz sms-ben megküldjük a továbblépéshez szükséges jelszót, amellyel feladhatja hirdetését. A hirdetés nem jelenik meg azonnal! Moderátorunk átnézi és ellenőrzi azt, mert fenntartjuk a jogot a hirdetés törlésére, ha annak tartalma ütközik a Szabályzatban foglaltakkal. Ebben az esetben az sms díját nem áll módunkban visszafizetni!

Mennyi ideig látható a hirdetés?
Amennyiben a moderátor jóvá hagyja a hirdetést, az a beérkezéstől számított 24 órán belül kikerül a weboldalra. A hirdetés 1 hétig, azaz 168 órán keresztül lesz látható az aprosite.hu oldalain.

Felelősségvállalás
A hirdetés elküldése előtt olvassa el és tanulmányozza a Szabályzatot. Az emelt díjas sms elküldésével ugyanis kijelenti, hogy a Szabályzatot elolvasta, értelmezte, elfogadta és magára nézve kötelező érvényűnek tekinti.

 

 

 

Az oldal fizetési rendszerének működtetője a

On line fizetési rendszerek
D.C.Lax Ügyfélszolgálat:
info@fizetek.hu
Tel: 061-239-0826
Mobil: 0630-311-37-11